Εγγύηση - Όροι και Προϋποθέσεις

Σχετικά με την ασφάλεια

το smokecentre.gr  δηλώνει ρητά πως δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ατυχήματα από λάθος χρήση των προϊόντων που εμπορεύεται.

Παράλληλα τα προϊόντα καθαυτά λειτουργούν με την χρήση ηλεκτρικής ενέργειας με ότι συνεπάγεται αυτό.

Μεγάλη ποικιλία εξ αυτών περιέχουν ή δύνανται μέσω της χρήσης τους να παρέχουν στον χρήστη νικοτίνη, ένα φυσικό δηλητήριο της φύσης το οποίο σε μεγάλη δόση μπορεί να δημιουργήσει παρενέργειες. Σας εφιστούμε την προσοχή να μην φέρετε σε επαφή με το δέρμα σας νικοτινούχα σκευάσματα καθώς η νικοτίνη σε υγρή μορφή απορροφάται και από το δέρμα.

Σε περίπτωση ατυχήματος καθαρίστε την ερεθισμένη περιοχή άμεσα με πολύ νερό για να περιοριστούν οι παρενέργειες ενώ ζητήστε όσον το δυνατόν γρηγορότερα ιατρική περίθαλψη.

Όπως προαναφέρθηκε  δεν φέρoyme ευθύνη για όλα τα παραπάνω καθώς έγκειται σε λάθος χρήση των προϊόντων.

 

Σχετικά με τις αλλαγές

Όλα τα προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία του site "Μπαταρίες", "Pods" και "Αρχικά Πακέτα" πωλούνται με τρεις μήνες εγγύηση για αντικατάσταση ή επιδιόρθωση ανάλογα την βλάβη. Βλάβες από υγρά ή στο MicroUSB φόρτισης θεωρούνται κακή χρήση και δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Στα υπόλοιπα προϊόντα γίνετε τεχνικός έλεγχος και ανάλογα το συμπέρασμα ενδέχεται να υπάρξει αντικατάσταση.

 

Σχετικά με τον χρόνο παράδοσης

Στο πεδίο "Αποστολές" αναφέρεται ο χρόνος παράδοσης για πελάτες εντός και εκτός Αττικής.Παρόλα αυτά ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τυχόν καθυστέρηση δικαιολογημένη ή μη που μπορεί να προκληθεί από τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier.


Σχετικά με την εγγύηση

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει οποιαδήποτε μορφή δυσλειτουργίας τότε το παραλαμβάνουμε  (με έξοδα μεταφορικών που επιβαρύνουν τον πελάτη) ακολουθεί έλεγχος από το τεχνικό μας τμήμα και στην περίπτωση που δεν είναι από λάθος χρήση του πελάτη προβαίνουμε σε αντικατάσταση ή επισκευή ανάλογα την έκταση και την φύση της ζημιάς.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραπάνω διαδικασία είναι η συσκευή να συνοδεύεται με την συσκευασία και όλα τα παρελκόμενα που ενδέχεται να περιέχει,καθως κ την αποδειξη αγορας.

Σε περίπτωση εμφανών φθορών στο εξωτερικό της συσκευής από πτώσης και άλλου είδους κακή χρήση η εγγύηση δεν καλύπτει την συσκευή.

Τέλος σε περίπτωση που κάποια συσκευή, επισκευασμένη είτε ανεπισκεύαστη δεν παραληφθεί από τον κάτοχο εντός 2 μηνών από τον τεχνικό έλεγχο τότε η εταιρεία μας την στέλνει σε κέντρο ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών.