Menu
Καλάθι

Το ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Συνεχίζοντας να το χρησιμοποιείτε, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό.

Εγγύηση

Εγγύηση - Όροι και Προϋποθέσεις

Σχετικά με την ασφάλεια

το smokecentre.gr  δηλώνει ρητά πως δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ατυχήματα από λάθος χρήση των προϊόντων που εμπορεύεται.

Παράλληλα τα προϊόντα καθαυτά λειτουργούν με την χρήση ηλεκτρικής ενέργειας με ότι συνεπάγεται αυτό.

Μεγάλη ποικιλία εξ αυτών περιέχουν ή δύνανται μέσω της χρήσης τους να παρέχουν στον χρήστη νικοτίνη, ένα φυσικό δηλητήριο της φύσης το οποίο σε μεγάλη δόση μπορεί να δημιουργήσει παρενέργειες. Σας εφιστούμε την προσοχή να μην φέρετε σε επαφή με το δέρμα σας νικοτινούχα σκευάσματα καθώς η νικοτίνη σε υγρή μορφή απορροφάται και από το δέρμα.

Σε περίπτωση ατυχήματος καθαρίστε την ερεθισμένη περιοχή άμεσα με πολύ νερό για να περιοριστούν οι παρενέργειες ενώ ζητήστε όσον το δυνατόν γρηγορότερα ιατρική περίθαλψη.

Όπως προαναφέρθηκε  δεν φέρoyme ευθύνη για όλα τα παραπάνω καθώς έγκειται σε λάθος χρήση των προϊόντων.

 Τηλεφωνο κεντρου δηλητηριασεων -2107793777.

Σχετικά με τις αλλαγές

Όλα τα προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία του site "Μπαταρίες", "Pods" και "Αρχικά Πακέτα" πωλούνται με τρεις μήνες εγγύηση για αντικατάσταση ή επιδιόρθωση ανάλογα την βλάβη. Βλάβες από υγρά ή στο MicroUSB φόρτισης θεωρούνται κακή χρήση και δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε επιστροφές για προϊόντα που ανήκουν στις κατηγορίες:
• Υγρά Αναπλήρωσης ανοιγμένα ή σφραγισμένα
• Επιστόμια / Drip tips

Συσκευες μιας χρησης,που εχουν χρησιμοποιηθει
 Ατμοποιητές και tank που έχουν γεμιστεί με υγρό αναπλήρωσης.Θύρα USB και σπειρώματα πόλου (σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ελλατωματικό κατά την παραλαβή, θεωρείται πως οι βλάβες αυτές οφείλονται σε λάθος χρήση).ισχυει για ηλεκτρονικα - μηχανικα mods και ατμοποιητες.

Στα υπόλοιπα προϊόντα γίνετε τεχνικός έλεγχος και ανάλογα το συμπέρασμα ενδέχεται να υπάρξει αντικατάσταση.

 Προϊόντα που επιστρέφονται ελλιπή ή χτυπημένα/κατεστραμμένα ή χρησιμοποιημένα ΔΕΝ θα αποζημιώνονται.

 

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, για να ασκήσετε το δικαίωμα της επιστροφής/αντικατάστασης θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να είναι αχρησιμοποίητο, άφθαρτο, στην αυθεντική του συσκευασία και με όλα τα εξαρτήματα που το συνόδευαν. Προϊόντα που δεν καλύπτουν τα ανωτέρω ΔΕΝ θα αποζημιώνονται.

Σχετικά με τον χρόνο παράδοσης

Στο πεδίο "Αποστολές" αναφέρεται ο χρόνος παράδοσης για πελάτες εντός και εκτός Αττικής.Παρόλα αυτά ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τυχόν καθυστέρηση δικαιολογημένη ή μη που μπορεί να προκληθεί από τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier.


Σχετικά με την εγγύηση

• Μηχανικά MOD, εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA – Dead On Arrival).

ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΕΣ και ανταλλακτικές αντιστάσεις εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA – Dead On Arrival).

Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε επιστροφές για προϊόντα που ανήκουν στις κατηγορίες:
• Υγρά Αναπλήρωσης ανοιγμένα ή σφραγισμένα
• Επιστόμια / Drip tips
• Ατμοποιητές και tank που έχουν γεμιστεί με υγρό αναπλήρωσης


Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει οποιαδήποτε μορφή δυσλειτουργίας τότε το παραλαμβάνουμε  (με έξοδα μεταφορικών που επιβαρύνουν τον πελάτη) ακολουθεί έλεγχος από το τεχνικό μας τμήμα και στην περίπτωση που δεν είναι από λάθος χρήση του πελάτη προβαίνουμε σε αντικατάσταση ή επισκευή ανάλογα την έκταση και την φύση της ζημιάς.

Το κόστος αποστολής ενός προϊόντος με βλάβη ή ελάτωμα στην αντιπροσωπεια του (ελλαδα η εξωτερικο) για ελεγχο η αντικατασταση επιβαρύνει τον πελάτη.

Αφού παραλάβουμε το προϊόν(τα) και το ελέγξουμε θα σας ενημερώσουμε εάν πρόκειται να αντικατασταθεί ή να σας επιστρέψουμε το ποσό της αγοράς σας. Από το ποσό αγοράς θα αφαιρέσουμε το κόστος αποστολής (2.90 €) και τυχόν κόστος αντικαταβολής (1.90 €).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραπάνω διαδικασία είναι η συσκευή να συνοδεύεται με την συσκευασία και όλα τα παρελκόμενα που ενδέχεται να περιέχει,καθως κ την αποδειξη αγορας.

Σε περίπτωση εμφανών φθορών στο εξωτερικό της συσκευής από πτώσης και άλλου είδους κακή χρήση η εγγύηση δεν καλύπτει την συσκευή.

Τέλος σε περίπτωση που κάποια συσκευή, επισκευασμένη είτε ανεπισκεύαστη δεν παραληφθεί από τον κάτοχο εντός 2 μηνών από τον τεχνικό έλεγχο τότε η εταιρεία μας την στέλνει σε κέντρο ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών.